Ačokča
Ačokča, též známá pod názvy Okurkopaprika či Divoká okurka, která svým vzhledem připomíná papriku, chutí však okurku. Může mít až 5 metrů do délky, proto doporučujeme pěstovat s pevnou vertikální oporou. Je ji možné konzumovat syrovou. Uvádí se, že její konzumace snižuje cholesterol i krevní tlak. Lze ji též tepelně upravovat.
Filtry
Plodová zelenina
Výsev / výsadba
Výsev / výsadba
Barva plodu
Barva plodu
Ranost odrůdy
Ranost odrůdy
Stanoviště
Stanoviště
Odrůda
Odrůda
BIO kvalita
BIO kvalita
63 Kč
Divoká okurka Ačokči je jednoletá rostlina, vhodná pro polní pěstování i v našem podnebí. Rostlina dorůstá až 5 m a bohatě se větví, a proto je potřeba jí poskytnout dostatečnou vertikální oporu.
Typické jsou její...
97 Kč
Ačokča je teplomilná rostlina, která se hodí k polnímu pěstování, ale dařit se jí bude zejména ve skleníku či fóliovníku.
Gigantická ačokča je vzácnou odrůdou, která je určená zejména pro zkušené pěstitele. Klíčivost...