Kategorie
-
Zelenina a ovoceZ čerstvých semen chutná zelenina
Přes 1000 druhů tradičních i hybridních odrůd
- RajčataPřes 150 druhů čerstvých semen skladem
- Okrasné cibulovinyRozzařte si zahradu s jarními cibulovinami
- Zelenina - sadbaVyberte si z nabídky čerstvých sazeček
- Microgreen a klíčky
- BIO produkty
- Okrasné rostliny
-
Travní a luční směsi
Vybírejte z více než 160 druhů osiva
-
Bylinky a přírodní produkty
Více než 400 druhů semen i sušených plodů
- Exotické rostliny
- Masožravé rostliny
- Stromy a keře
- Zahrádkářské potřeby
- Dárkové poukazy a balíčky
- Knihy
-
Přes 1000 druhů tradičních i hybridních odrůd
-
-
-
-
-
-
-
Vybírejte z více než 160 druhů osiva
-
Více než 400 druhů semen i sušených plodů
-
-
-
-
-
BIO Rooibos Original - BIO kvalita - sypaný čaj - 60 g
Zboží již nemáme v nabídce, náhradu najdete zde: https://www.semenaonline.cz/848-bio-dary-z-prirody
BIO Rooibos ve své původní receptuře má červenou barvu a mírně ořechové aroma.
Tento čaj neobsahuje kofein, tudíž je vhodný i pro děti.
Můžete si ho připravit třemi způsoby – za tepla, za studena nebo jako ledový čaj.
Složení: Rooibos Original BIO (země původu: Jižní Afrika) 100 %
Hmotnost: 60 g
BIO produkty pocházejí z ekologického zemědělství, které splňuje normy EU.
Návod na přípravu:
Návod k přípravě za tepla:
Jednu čajovou lžičku přelejte horkou vodou (100 °C; 200 ml) a nechejte 6–8 minut louhovat. Během louhování je vhodné šálek přikrýt.
Návod k přípravě za studena:
4–6 gramů směsi přelejte vlažnou vodou a (1000 ml) a nechejte 5–8 hodin louhovat. Můžete dát i do lednice. Poté sceďte.
Návod k přípravě ledového čaje:
5–6 lžiček přelejte vroucí vodou (100 ml). Nechejte 5–10 minut louhovat, poté sceďte a přidejte 1l studené vody.
Skladujte v suchu, chladu a temnu.
Ustanovení nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006, o výživových a zdravotních tvrzeních, nám nedovoluje informovat vás o pozitivních účincích této rostliny na váš organismus. Informace o působení si prosím dohledejte ve volně dostupných zdrojích na internetu či v literatuře.