Kategorie
- Podzimní cibulovinyČerstvé cibuloviny skladem
- Microgreen a klíčky
- Zelenina - sadbaNaskladnili jsme česnek i sazečky
-
Zelenina a ovoceSemínka vždy po ruce
Přes 1000 druhů tradičních i hybridních odrůd
- BIO produkty
- Okrasné rostliny
-
Travní a luční směsiSemena od renomovaných dodavatelů
Vybírejte z více než 160 druhů osiva
-
Bylinky a přírodní produkty
Více než 400 druhů semen i sušených plodů
- Exotické rostliny
- Masožravé rostliny
- Stromy a keře
- Zahrádkářské potřeby
- Dárkové poukazy a balíčky
- Knihy
-
-
-
Přes 1000 druhů tradičních i hybridních odrůd
-
-
-
Vybírejte z více než 160 druhů osiva
-
Více než 400 druhů semen i sušených plodů
-
-
-
-
-
Hyacint Miss Saigon - Hyacinthus - prodej...
Ocún Lilac Wonder - Colchicum - prodej...
Sadbový česnek Matinka - Allium sativum -...
Pivoňka Dr. Alex Flamming - Paeonia lactiflora...
Narcis Golden Ducat - Narcissus L. - prodej...
Zdravý česnek NEW - máčení sadby - AgroBio -...
Náprstník oranžový - Digitalis purpurea -...
Tyčinky pro balkónové rostliny - Forestina -...
Mangold řapíkatý Lusiana - Beta vulgaris -...
Rajče Žlutá hruška - Solanum lycopersicum -...
Klikva velkoplodá - Vaccinium macrocarpon -...
Rozrazil rezekvítek - Veronica chamaedrys -...
Cuketa zlatá Soleil F1 - Cucurbita pepo -...
Obal na květináč Magnolia bílý - 14 x 12 cm -...
BIO Kedluben Noriko - Brassica oleracea - prodej bio semen - 80 ks
BIO kedluben Noriko je raná odrůda semen v bio kvalitě, která není vůbec náročná na pěstování.
Rostlina vytváří pevné velké bulvy bílozelené barvy.
Odrůda je odolná proti dřevnatění.
BIO semena pocházejí z ekologického zemědělství, které splňuje normy EU.
S předpěstováním začínáme v únoru či březnu. Poté můžeme sazeničky přemístit na venkovní záhon do hloubky 0,5 cm. Doba klíčení je 1–2 týdny nebo déle, při teplotě 15–20 °C.
Stanoviště volíme slunečné, s vlhčím klima a se středně těžkou hlinitou nebo hlinitopísčitou půdou. Dobrou předplodinou jsou luskoviny, rajčata nebo papriky.
Ideální spon je 40 x 30 cm.
Sazenice musí růst rychle a bez přerušení. Musíme dbát na rovnoměrnou a pravidelnou zálivku, aby nám bulvy nezdřevnatěly. Sazenice můžeme přikrýt netkanou textilií. Stanoviště udržujeme bez plevelů a okopáváme.
Sklízíme menší plody, které mají tu nejlepší chuť. Skladujeme při teplotě kolem 1 °C ve vlhkém písku.