
Cibule sazečka Birnformige - Allium cepa -...

Šťavel růžový - Oxalis deppei - prodej...

Klíčky fazole Mungo jsou velmi oblíbené nejen pro svůj vysoký obsah vitamínu E a vynikající sladkou oříškovou chuť, ale také pro svůj nízký obsah kalorií. Klíčky fazole Mungo jsou oblíbenou přísadou k dochucování pokrmů teplé i studené kuchyně.
Pozor, nikdy nekonzumujte semena neuvařená, jelikož jsou v syrovém stavu toxická!
Naklíčené fazole doporučujeme před konzumací propláchnout a nechat lehce projít varem.
BIO produkty pocházejí z ekologického zemědělství, které splňuje normy EU.
Jak vypěstovat klíčky fazole Mungo ?
Semena fazole Mungo důkladně propláchneme, poté rozesejeme přibližně 1 polévkovou lžíci propláchnutých semen a několikrát denně je vlhčíme (2x - 3x denně). Při teplotě pohybující se kolem 21°C semena brzy klíčí a po 3 - 7 dnech se můžeme těšit z první sklizně klíčků.
Nejdříve se, prosím, přihlašte
Přihlásit se
Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží
Přihlásit se