×

Kategorie

Naposledy zobrazené
Žádné položky

Zdravá okurka - AgroBio - prodej ochrany rostlin - 2 x 50 ml

×

Zdravá okurka od výrobce AgroBio je soupravou dvou čistě přírodních produktů, které podporují odolnost okurek a zvyšují jejich přirozenou obranyschopnost.

Obsahuje protekt koncentrát – bylinný extrakt ze šalvěje lékařské, který podporuje rezistenci okurek proti plísni a skleník protekt koncentrát – extrakt ze směsi bylin (zejména routa a saturejka), který se využívá k posílení obranyschopnosti okurek pěstovaných ve sklenících a fóliovnících a chrání mimo jiné před napadením sviluškou chmelovou.

Přípravek nemá žádnou ochrannou lhůtu, proto je možné po jeho použití plody ihned konzumovat.

Balení obsahuje 2 x 50 ml přípravku

Tyto výrobky je možné použít v ekologickém zemědělství dle Nařízení Rady (ES) č. 834/2007 a Nařízení Komise (ES) č. 889/2008 o ekologické produkci a označování ekologických produktů.

Číst víceShow less
192 Kč s DPH
Skladem
Kód zboží:
7000725
Přidat k oblíbeným
Popis

Návod k použití: 

1. Protekt koncentrát

  • Aplikace postřikem od začátku června do ½ července 1x týdně. Při častých dešťových srážkách 2x za týden. Následně doporučujeme od ½ července do září před očekávaným výskytem dešťových srážek.
  • Dávkování: 3 ml / 1 l vody,
  • balení je na cca. 16,5 l aplikační kapaliny.

2. Skleník protekt koncentrát

  • Aplikujte postřikem 1x týdně od ½ června až do sklizně. Při velmi suchém počasí nebo ve sklenících v teplém letním počasí 2x za týden.
  • V případě zhoršení kondice okurek, jednorázově 3x po 3 dnech.
  • Dávkování: 4 ml / 1 vody
  • balení je na cca. 12,5 l aplikační kapaliny.

Přípravky se aplikují každý samostatně, nemísí se dohromady. Aplikaci je nutné provádět v období sucha. V případě intenzivní dešťové srážky 12 hodin po použití je nutné aplikovat přípravek znovu.

Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku.

Číst víceShow less
Detaily produktu
7000725

Parametry

Výrobce
AgroBio
Vhodné pro
Zelenina
BIO kvalita
Ano
Mohlo by se hodit
127 Kč s DPH

Tímto přírodním přípravkem podpoříte bohatý růst rostlin. Přípravek je určený k rozvoji kořenového systému, který je základem pro vitalitu a kvalitní výnos.

Přípravek je založen na přírodní bázi, což jistě ocení příznivci bio pěstování.

Inporo Stimulátor obsahuje jednak huminové látky, které mají vliv na metabolismus rostlin, a extrakt z mořské řasy, který navíc zvyšuje odolnost vůči stresových faktorům.  

Je určený pro zeleninu, okrasné rostliny, dřeviny, ovocné stromy, trávníky či drobné ovoce

136 Kč s DPH

Urychlovač je přípravek k urychlení kompostování založený na přírodní bázi

Rozkládá jak zahradní, tak kuchyňský odpad. Také celulózu (větvičky, kůru, listy stromů), likviduje semena plevelů, hubí škodlivé bakterie, které se v kompostu mohou nacházet.

Výrazně urychluje vytvoření kompostu.

Urychlovač lze využívat ve všech druzích kompostérů. Vhodný pro ekologické zemědělství.

207 Kč s DPH

Mykorhiza pro rostliny napomáhá rozvoji kořenového systému rostlinyprodlužuje vegetační dobu a zvyšuje odolnost rostlin po celý jejich život.

Symbivit Universal je pomocný rostlinný přípravek, který využívá pozitivních bio stimulačních a bio hnojivových účinků půdní houby Trichoderma harzianum ve spojení s mykorhizou.

Při používání mykorhizy se vytvoří symbióza mezi kořeny rostlin a prospěšnými půdními houbami, což jsou mikroskopická vlákna, která se napojí na kořenový systém rostliny.

Takto vytvořená mykorhiza umožní rostlinám lepší, efektivnější a dlouhodobý příjem živin a vody, čímž přírodně dosáhnou výnosnější úrody, krásnějších květů a lepší vitality.

Je vhodný do volné půdy, skleníku nebo fóliovníku.

Hodí se pro pěstování většiny kvetoucích rostlin, popínavých rostlin, pokojových rostlin, zeleniny, ovocných stromů a některých okrasných stromů a keřů.

Nevhodné pro většinu jehličnanů, orchideje, rhododendrony, azalky, vřes, brukvovité a merlíkovité rostliny.

65 Kč s DPH

Stimulátor pro zakořeňování je přípravek, který složí ke stimulaci tvorby a růstu kořenového systému řízků bylin a dřevin.

Po seříznutí řízků delším šikmým řezem je ihned ponoříme do práškového stimulátoru přímo v kelímku. Poté se na vlhké řezné ráně zachytí potřebné množství přípravku. Následně se ošetřené řízky pokládají šikmo do připravené široké rýhy v substrátu pro množení rostlin cca 2–3 cm od sebe.

184 Kč s DPH

Hoštické guáno je čistě přírodní produkt, který vzniká mineralizací ptačího trusu a je doplněno o kakaové slupky a melasu, které ještě zlepšují jeho vlastnosti. 

Hnojivo je v granulované podobě, tudíž ho lze snadno a rovnoměrně dávkovat, vyniká i delší dobou účinnosti. 

Rostliny jej velmi dobře přijímají a poskytuje jim tak dostatek živin po celou dobu vegetace. Při aplikaci hnojiva nedochází k zasolování půdy ani poškozování rostlin. 

Granulované guáno je vhodné k použití v interiéru i na zahradě. Využívá se k základnímu hnojení a přihnojování rostlin v průběhu vegetačního období. 

143 Kč s DPH

Lignohumát je přírodní produkt s optimálním obsahem fulvových látek a huminových kyselin.

Dále obsahuje řadu mikroprvků (železo, měď, zinek..) v chelátové formě.

Přípravek slouží k lepšímu zakořeňování sazenic, rozvoji kořenového systému, zlepšení využití živin z jiných hnojiv, zvýšení odolnosti rostlin vůči stresu a nemocem a k bohatšímu nasazení květů a plodů.

Přípravek je určen na všechny rostliny. 

128 Kč s DPH

Biomin hnojivo na jehličnany a jiné okrasné keře je vydatné organominerální hnojivo obohacené o drcenou rohovinu, takže je rostlinami maximálně využit po delší vegetační období.

Drcená rohovina je ceněná přírodní surovina s vysokým obsahem organicky vázaného dusíku.

V optimálním poměru jsou v tomto hnojivu zastoupeny i ostatní zdroje živin, nezbytné k harmonickému vývoji všech jehličnanů a okrasných keřů.

Není určeno k rozpouštění ve vodě a k aplikování formou zálivky. 

Balení o hmotnosti 1 kg vystačí cca na 20 dávek.

8 produktů ve stejné kategorii
188 Kč s DPH

Mykorhizní houby pro plodovou zeleninu je přípravek určený k vytvoření symbiózy mezi kořeny pěstovaných rostlin a půdními houbami. 

Mykorhiza umožňuje lepší příjem vody a živin a efektivnější dodání těchto látek rostlinám.

Zajišťuje lepší růst, bohatší a zdravější kořenový systém a zvýšení tvorby květů a plodů. 

Přípravek je vhodný na rajčata, papriky, okurky, dýně, fazole a další zeleninu. 

Nehodí se pro brukvovité a merlíkovité. 

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se