×

Kategorie

Naposledy zobrazené
Žádné položky

Trávník Comfort pro robotické sekačky - Kiepenkerl - prodej semen - 2 kg

×

Trávník Comfort pro robotické sekačky řady Kiepenkerl Profi-Line je speciálně navržen tak, aby naplňoval požadavky moderních technologií travního sečení.

Semena klíčí velmi rychle a následně pomalu rostou. Což je naprosto ideální pro sekání pomocí robotických sekaček, jejichž součástí nejsou sběrná zařízení. Posečená tráva se pak stává mulčem pro stávající travní porost. Postupně se rozkládá a působí jako hnojivo.

Jde o velice produktivní travní osivo, které se vyznačuje vysokou odolností i svěžím vzhledem.

Hodí se na slunečná i polostinná místa.

2 kg velké balení pokryje plochu velkou 100 metrů čtverečních.

Číst víceShow less
918 Kč s DPH
Skladem
Kód zboží:
5000237
Přidat k oblíbeným
Popis

Výsev:

Před samotným výsevem je potřeba půdu řádně připravit. 6–8 týdnů před výsevem půdu prokypřete do hloubky a zbavte ji nežádoucího plevele. Půdu je možné před zakládáním trávníku přihnojit. 

Trávník vyséváme v době, kdy je teplota již kolem 10 °C. Ideální dobou pro výsev je od dubna do října. Při příznivých podmínkách dochází ke klíčení od 7 do 14 dnů od výsevu.

Během prvních čtyř týdnů po výsevu je nutné udržovat půdu vlhkou a pravidelně ji zalévat. V období většího sucha či za větrnějších podmínek i vícekrát za den.

Nutné pravidelné sečení alespoň 1x týdně.

Číst víceShow less
Detaily produktu
5000237

Parametry

Výsev / výsadba
Duben
Květen
Srpen
Září
Červen
Červenec
Říjen
Výrobce
Kiepenkerl
Travní směs
Speciální
Velikost balení
2 kg
Mohlo by se hodit
823 Kč s DPH

Mykorhiza pro rostliny napomáhá rozvoji kořenového systému rostlinyprodlužuje vegetační dobu a zvyšuje odolnost rostlin po celý jejich život. Zlepšuje zachycení, růst a zvyšuje odolnost vůči stresu a suchu. Přípravek pomáhá zpevňovat povrch půdy a zabraňovat erozi.

Turfcomp je pomocný rostlinný přípravek, tzv. travní kondicionér, který obsahuje přírodní hnojivo, mykorhizní houby a absorpční granule k uchování půdní vlhkosti.

Při používání mykorhizy se vytvoří symbióza mezi kořeny rostlin prospěšnými půdními houbami, což jsou mikroskopická vlákna, která se napojí na kořenový systém rostliny.

Takto vytvořená mykorhiza umožní trávníku lepší, efektivnější a dlouhodobý příjem živin a vody, čímž přírodně dosáhne krásnějšího vzhledu, lepší hustoty a vitality.

8 produktů ve stejné kategorii
582 Kč s DPH

Jedná se o kvalitní travní osivo značky Kiepenkerl vhodné pro zatravnění stinných míst. Dobře ale poroste i na slunečném stanovišti. 

Jedná se o řadu profi line, která na Vaší zahradě vytvoří opravdový ráj. I ve stínu budete mít zdravý, kvalitní trávník, tmavě zelené barvy, kde můžete odpočívat. 

Tato směs obsahuje špičkové odrůdy, které rychle a spolehlivě klíčí a vytvoří hustý trávník, který snese i vyšší zátěž

Balení vystačí až na 50 m2.

1 119 Kč s DPH

Jedná se o kvalitní travní osivo značky Kiepenkerl vhodné pro zatravnění stinných míst. Dobře ale poroste i na slunečném stanovišti. 

Jedná se o řadu profi line, která na Vaší zahradě vytvoří opravdový ráj. I ve stínu budete mít zdravý, kvalitní trávník, tmavě zelené barvy, kde můžete odpočívat. 

Tato směs obsahuje špičkové odrůdy, které rychle a spolehlivě klíčí a vytvoří hustý trávník, který snese i vyšší zátěž

Balení vystačí až na 100 m2.

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se